יום 45 – שיעור בישול אחרון

DSC_0022

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
באגסו

loading map - please wait...

באגסו 32.244793, 76.332858

והמתכונים להיום :

ביריאני צמחוני –  veg biriani

אחת המנות האהובות ביותר.

כרובית, שעועית, אפונה, תפוח אדמה, גמבה, גזר, כוס מים, חצי כפית מלח. (כמויות לפי מה שאוהבים)

קורס בישול אצל ריטה באגסו

לבשל בסיר עד שיהיה רך.

בסיר לחץ מבשלים כוס אורז, כוס מים, רבע כפית מלח, חצי כף חמאה.

להכניס לבלנדר: רבע כוס מים, כף ג’ינג’ר, כף שום.

לטגן במחבט:

עלה דפנה, 3 כפות שמן, 2 ציפורן, 2 חתיכות קינמון בגודל 2 סנטימטר + תכולת הבלנדר.

קורס בישול אצל ריטה בבגסו

אחרי כמה דקות להוסיף רבע כפית פלפל שחור, רבע כפית פפריקה.

להכניס לבלנדר בצל קטן ו 2 עגבניות מבושלות ללא קליפה ולהוסיף למחבת.

קורס בישול אצל ריטה בבגסו

לאחר כמה דקות להוסיף למחבת את הירקות ואת האורז. לערבב טוב ולקראת סוף הבישול להוסיף כפית קוקוס.

קורס בישול אצל ריטה בבגסו

לסדר יפה בקערה ולהגיש.

קורס בישול אצל ריטה בבגסו

קורס בישול אצל ריטה בבגסו

קורס בישול אצל ריטה בבגסו

קורס בישול אצל ריטה בבגסו

מאטר פנייר – Matter Paneer

תבשיל אפונה וגבינת פניר

קורס בישול אצל ריטה בבגסו

קורס בישול אצל ריטה בבגסו

קורס בישול אצל ריטה בבגסומבשלים במחבט:

2 כפות שמן, 2 תרמילי הל שחור, חצי כפית גרעיני כוסברה, רבע כפית גרעיני כמון.

אחרי כמה דקות מוסיפים:

רבע כפית צ’ילי אדום, 1 בצל כתוש במכתש ועלי, 1 כף ג’ינג’ר, 1 כף שום.

אחרי כמה דקות נוספות מוסיפים:

2 עגבניות מעוכות במכתש ועלי, חצי כפית מלח, חצי כפית כורכום וקמצוץ פפריקה.

קורס בישול אצל ריטה בבגסו

חותכים לקוביות 300 גרם גבינת פניר (כתחליף אפשר להשתמש בגבינת חלומי או גבינת קאש) ולהוסיף למחבת.

להרתיח 1 כוס אפונה עד שיהיה רך ולהוסיף למחבת.

קורס בישול אצל ריטה בבגסו

אחרי כמה דקות של בישול לכבות את האש ולתת 15 דקות מנוחה ולקראת ההגשה ניתן להוסיף מעט שמנת מתוקה.

קורס בישול אצל ריטה באגסו

והופעה נוספת כקינוח

הופעה בבגסו

הופעה בבגסו

הופעה בבגסו

הופעה בבגסו



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *